HVEM ER CAJN PROJEKT?

CAJN PROJEKT udfører opgaver for kommuner, ejendoms selskaber og foreninger med udviklingsprojekter og bygherre- og byggerådgivning ved både mindre og større komplekse projekter inden for renovering, vedligeholdelse, om- og nybygninger.


Fokus er på loyalt at bistå ejendoms ejeren med kompetent bygherre- og byggerårdgivning, projektledelse- og udvikling.

Ved projekter tilbydes alle ydelser fra første skitser, indhentning af byggetilladelse på baggrund af tegninger og beskrivelser herfor, materiale for tilbudsindhentning og udførelse frem til kontraktsindgåelse, tilsyn og aflevering af projektet.


Screeninger, tilstands -og vedligeholdelsesgennemgang kan også udføres for ejendomme og større ejendomsporteføljer.

CAJN PROJEKT kan gennemgå hele ejendommen, - og der udarbejdes  planer i skematisk oversigt med økonomiske overslag.


Projekterne løses med indragelse af interessenter og med ansvar for, at projektet lykkes inden for aftalt tid og økonomi.


Ved indgåelse af aftale udarbejdes tilbud med udgangspunkt i en fast, konkurrencedygtig timepris og estimat for timeforbrug.

KOMPETENCER

Jesper Kaas Nielsen


Bygningskonstruktør & indehaver 

Jesper Kaas Nielsen har over 20 års erfaring inden for byggebranchen. Oprindeligt som elektriker, og derefter som bygningskonstruktør i Høje Taastrup og Gentofte kommune og sidenhen i private større ejendoms selskaber med store byggeprojekter og projekt udviklinger på op til +500 m


Har drevet mindre bygningskonstruktør og arkitektfirma, og nu CAJN siden oktober 22

Partnere


Ingeniører

Statik, vvs, miljø

CAJN PROJEKT samarbejder med flere dygtige partnere som ingeniører, samt freelance firmaer. Vi vægter et stabilt netværk højt med fagligt meget stærke og dygtige kompetencer, så opgaver kan gennemføres til fuld tilfredshed, og med styring og afholdelse af alle diciplinerne i projektet eller byggeriet. 

Alle partnere udfører arbejde i tæt dialog og styring med CAJN

Partnere


Arkitekt

Volumen, design

CAJN PROJEKT samarbejder med flere dygtige arkitekt partnere og designere. Vi vægter et stabilt netværk højt med fagligt meget stærke og dygtige kompetencer, således opgaver kan gennemføres til fuld tilfredshed, og med styring og afholdelse af alle diciplinerne i projektet eller byggeriet.

Alle partnere udfører arbejde i tæt dialog og styring