NYHEDER 

01.03.2024JOBMULIGHED HOS CAJN


Du har nu muligheden for at blive en del af CAJN PROJEKT, der er en relativ ny spiller på markedet inden for Bygherre- og Byggerådgivning samt Projektudvikling- og Ledelse. Virksomheden startede for godt 1 år siden, og du vil derfor blive en af de første, der kan være med på denne spændende rejse, og have stor indflydelse på at tilrettelægge din hverdag og job.


SE STILLINGSOPSLAG HER


#CAJN #Bygherrerådgivning #job #projektleder #bygningskonstruktør #arkitekt #ingeniør #selvstændig #byggeri #udvikling


06.01.2024


GODT NYTÅR 🎉🎉🎉

Et år er allerede gået fra første CAJN nytårs hilsen, og meget er sket i en stærkt foranderlig verden for tiden.

Opgaver inden for projektudvikling har haft udfordrende kår i en tid med høje byggepriser, renter, inflation og energipriser og har derfor ikke fyldt det meste af opgaverne i løbet af året, selvom der her sidst på året er sket lidt på den kant. Bygherre og byggerådgivnings opgaver har der heldigvis været, og med et godt fast samarbejde med især AAB og i slutningen af året også Danske Shoppingcentre m.fl.

En stor tak til kunder, venner, tidligere kollegaer og samarbejdspartnere for at udvise velvilje, interesse og tillid. Det er jo helt afgørende 🙏

2023 har været et ”iværksætter år” for CAJN med mange praktiske ting, og med projekter og faste kunder og som nu rigtigt er ved at være "lettet og flyvende" med kontor på Filmstationen med bl.a. udvikler Ahm Consult 🤗
Kom endelig forbi ved lejlighed til en kop kaffe på Filmtorvet 70, 1.sal, lok. L og se det spændende (udviklings)område.

2024 forventes at være et mere stabilt vækstsår for CAJN og pipelinen byder på flere spændende projekter, - herunder bl.a. et udviklingsprojekt i København med grønne facader 🍀🍃🌱🪴der så småt allerede er opstartet for Danske Shoppingcentre der investerer massivt i udviklingen af deres centre de kommende år. CAJN er meget glade for at kunne være en del af dette, og bistå med bygherrerådgivning og projektudvikling.

Ring eller skriv endelig hvis du eller I mangler bistand til dit projekt og lad os mødes. Fokus er fortsat på kompetent bygherrerådgivning, projektledelse -og udvikling ved større og mindre projekter, og også byggerådgivning.

Følg endelig CAJN PROJEKT på LinkedIn:https://lnkd.in/eCfVkJcSogwww.cajn.dk

CAJN glæder sig til fortsat godt samarbejde og ser frem til et spændende 2024 med nuværende og nye gode kunder og samarbejdspartnere!

Rigtig godt nytår 🎇

#CAJN#2024#bygherrerådgivning#filmstationen#DSC#projektudvikling#Ahmconsult

01.10.2023


RAMMEAFTALE MED DANMARKS STØRSTE SHOPPINGCENTER PORTEFØLJE


Enrammeaftale og første opgave med Danske Shopping Centre i København er opstartet hen over sommer halvåret, hvilket naturligvis er super glædeligt. Alle sejl vil blive sat ind for at yde kompetent rådgivning ved fremtidige projekter.

Derudover er 2 vel afsluttede facade projekter for AAB og 2 nye renoverings projekter i henholdsvis Ballerup og København nu også i gang, med snarligt udbud på trapperne. Så en fin sommer konstateres det her hvor efteråret rigtigt sætter ind 🍂🍁☔

Spændende fremtidsudsigter, - også med nye kunder, som jeg har store forhåbninger om samarbejde med.

CAJN PROJEKT glæder sig til at løse endnu flere opgaver med fuld tilfredshed, kundefokus og dialog med interessenter m.m.

#bygherrerådgivning#samarbejde#dsc#aab#ørestaden#solskin

06.06.2023


FARUM BIBLIOTEK OG KULTURHUS, - BYGHERRERÅDGIVNING VED ENERGI PROJEKT OG RENOVERING 


CAJN PROJEKT er glade for i godt samarbejde med leverandører og Furesø kommune, at bistå med bygherrerådgivning ved energi optimering og opgradering med energiruder og løbende vedligeholdelses vurderinger og afslutninger i Farum bibliotek og kulturhus for opnåelse af mindre CO2 udledning og bedre brugeroplevelse


#bæredygtighed#schlægergruppen#furesø#cajn#energi#farum#kulturhus

Følg gerne CAJN PROJEKT på linkedin for kommende aktuelle nyheder og info om status m.v.

20.3.2023


AAB BOLIGFORENING, AFD. 87 & 115,- FACADERENOVERING


Stolt, glad og ydmyg over godt samarbejde på flere projekter med Danmarks største og ældste boligorganisation, AAB - herunder denne facaderenovering af to smukt beliggende almene boligejendomme i Ørestaden, der nu opstarter 🤗


#bygherrerådgivning #renovering #AAB


30.1.2023


TELEFONVEJ 8D, - AFSLUTTET ISTANDSÆTTELSE OG UDVIKLING 


Sammen med KBS BYG og Overbyen Arkitekter er Telefonvj 8D afsluttet med mangelopfølgning, og ejendommen er sat i fuld drift ved Newsec Property Asset Management.


Ejendommen er godt 6.000 m2 tidligere administrationsbygning for Ktas, og var en del af deres Telefonfabrik.

Sanos Group og CN3, Wolt og Fitness World udgør lejerne og der har været et godt samarbejder med færdiggørelse af indretningen i fællesskab.


Følg gerne CAJN PROJEKT på linkedin for kommende aktuelle nyheder og info om status m.v.


2.1.2023


GODT NYTÅR 🚀🎉


Med stor glæde og fornøjelse vil jeg nu endelig "formelt" orientere om, at CAJN PROJEKT er en realitet og klar på opgaver inden for projektudviklings -og ledelses opgaver samt bygherre og byggerådgivningsopgaver.


Jeg ønsker fokus på god, nærværende og kompetent rådgivning for ejendomsejere ved ejendomsselskaber, kommuner og boligforeninger m.v.


Udviklingsprojekter og bygherrerådgivning ved større og mere komplekse projekter, bliver fokus områder, - men også arbejder med traditionelle bygningskonstruktør opgaver tilbydes, hvilket også er det erfaringen gennem godt 20 år har rummet.


Der er kontakt til samarbejdspartnere på ingeniør og projektledelses ydelser – og også arkitektsiden og der kommer et stærkt fokus på bygherrerådgivning, projektledelse og projektudvikling.


Følg gerne CAJN PROJEKT på linkedin for kommende aktuelle nyheder og info om status m.v.


CAJN er allerede startede med sagerne og første udviklingsopgave med afslutningen af Telefonvej 8D, Woods er netop færdiggjort og ejendommen er nu fuldt udlejet - woods-office.dk/telefonvej.dk

Derudover har CAJN netop sendt projekt afsted for et AAB renoveringsprojekt i Ørestaden, og der har derudover været flere andre mindre opgaver.


Ring eller skriv endelig hvis du eller I mangler bistand til dit projekt og lad os endelig sætte et møde eller snak op.


Jeg glæder mig til en masse godt samarbejde og ser frem til et spændende 2023 


Jesper Kaas Nielsen

Indehaver